Sommige ramen zijn mooier zonder raamdecoratie, maar er zijn ook een heleboel ramen waar je liever wel raamdecoratie voor wilt hebben. Met raamdecoratie kun je een de perfecte sfeer in huis creëren. Ook speelt isolatie en verduistering speelt een rol bij het kiezen van raamdecoratie. Maar ook vinden we het allemaal wel fijn dat je in de avond op de bank lekker kan zitten zonder dat er naar binnen gegluurd kan worden. Er komt steeds meer op de markt aan raamdecoratie, dit om de woning trends bij te kunnen houden. Er wordt gespeeld met materialen, formaten, kleuren en prints, voor iedereen wat wil.

De mogelijkheden zijn oneindig, bijvoorbeeld:

  • Rolgordijnen
  • Duo rolgordijnen
  • Aluminum jaloezieën 
  • Houten jaloezieën 
  • Plissé gordijnen
  • Vouwgordijn
  • Shutters  
  • Verticale jaloezieën 

Het is belangrijk om de juiste raamdecoratie te kiezen die aan jouw wensen voldoet. Met raamdecoratie kan je op vele manieren spelen met licht en kleuren. Ook kun je met verschillende lichtinvallen werken, in de woonkamer meer licht en juist in de slaapkamer meer verduisterend. 

Voor een warme sfeer in huis kun je het beste kiezen voor gordijnen of houten jaloezieën. In een slaapkamer wil je vooral verduisterende raamdecoratie hebben, dan is een rolgordijn nog altijd de allerbeste optie. 

Heb je nu een moeilijke maat of een moeilijke vorm raam? Daar is zelfs een oplossing voor, raamdecoratie op maat. Bij maatwerk kun je op basis van de afmetingen van jouw ramen, raamdecoratie op maat laten maken. Het kost wat meer dan de gewone raamdecoratie omdat er meer werk aan is. 

Wil je dat jouw raamdecoratie opvalt en moet het een eyecatcher in de kamer worden? Of heb je liever dat het niet zo opvalt? Als jij weet wat je wil kun je beter kijken naar de opties die je hebt. Als je geen inspiratie hebt maar wel toe bent aan nieuwe raamdecorati, bekijk deze site en kom meer te weten over de verschillende opties, https://www.vtwonen.nl/karwei-wonen/sfeer-in-huis-met-raamdecoratie/ 

Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis
Sfeer creatie in huis