Muggen, vrijwel iedereen ondervindt hier elke zomer opnieuw last van, Luxaflex horren kunnen voor jou de uitkomst zijn! Iedereen herkent het wel, je zit op een zwoele zomeravond in een luchtige outfit op het terras van een gezellig Italiaans restaurant. Het wordt langzaam donker buiten, het eten is op en een glaasje mierzoete limoncello is onderweg vanuit de keuken. Tot je een prikje op je kuit voelt, gestoken door een mug! Deze bulten kunnen ontzettend vervelend zijn en makkelijk je humeur verpesten. De continue jeuk irriteert je de hele dag door terwijl je jezelf probeert te verbieden er aan te krabben.

Wat kan je er tegen doen?

Je kan uiteraard bij de plaatselijke drogisterij terecht voor een scala aan producten die allemaal beweren dat ze het muggenprobleem op kunnen lossen. denk hierbij aan citronella kaarsen, een spray die je onder de tafel waar je aan zit spuit zodat muggen en ander ongedierte wegblijft, of een spray waarmee je jezelf inspuit om muggen op een afstand te houden. deze producten werken in principe prima tot op een zekere hoogte, maar helemaal foolproof zijn ze niet. je wilt natuurlijk als je binnen zit, of in een aangename serre met uitzicht op de tuin, niet een hele ruimte vol met chemicaliën spuiten. Heb je al eens Luxaflex horren overwogen?

Horren en screens voor je ruiten

Luxaflex horren en screens voor zonwering kunnen de ultieme oplossing bieden. Screens voor zonwering zijn wellicht doeltreffender voor het koeler houden van je huis dan het afstoten van insecten, maar ook deze kunnen een uitkomst zijn voor de broeierige zomerdagen. Screens voor zonwering houden namelijk 90% van de warmte van de zon tegen waardoor je het binnen lekker koel houdt. Luxaflex horren daarentegen kan je voor open ramen of voor een schuifpui plaatsen. De koele wind komt je woning nog lekker binnen, maar alle muggen, wespen en ander ongedierte blijven buiten. De ideale oplossing voor de zomer dus!