U gaat uw huis opnieuw inrichten of de bouw van de woning is net klaar. Hebt u er al over nagedacht wat u op de vloer gaat leggen? Wanneer u een vloer wilt die weinig onderhoud nodig heeft, makkelijk schoon is te houden en toch een warme uitstraling heeft met karakter is een PVC vloer heel geschikt. Het kan gelegd worden in iedere ruimte van de woning en is zeer duurzaam. PVC vloeren in Veenendaal vindt u bij Woninginrichting Van Kooten. Met een heel uitgebreid aanbod, topservice, goede adviezen en betaalbare prijzen zijn zij de marktleider op het gebied van PVC vloeren in Veenendaal. Laat u overtuigen en loop eens binnen voor een vrijblijvend advies. Doe in de mooie winkel inspiratie op en zie met eigen ogen waarom Van Kooten alleen maar lovende kritieken krijgt.

PVC vloeren in vele dessins

PVC vloeren in Veenendaal zijn in vele dessins verkrijgbaar. Of u nu een liefhebber bent van de industriële look, een tegeluitvoering of een houtlook. Bij Van Kooten vindt u vloeren van PVC die perfect aansluiten bij uw smaak qua inrichting. Niet van echt te onderscheiden maar met veel meer voordelen. Waar een houten vloer op den duur slijtageplekken gaat vertonen en bijgewerkt moet worden is dat met een PVC vloer met houtlook niet het geval. De toplaag is dusdanig sterk dat het zelfs, na jaren, niet te zien is dat het intensief wordt belopen. Het kan zowel droog als nat worden schoongemaakt waardoor een PVC vloer hygiënisch is. Ideaal wanneer u kinderen en huisdieren hebt.

PVC vloeren in Veenendaal laten leggen

Wanneer u bij Van Kooten de vloer van uw dromen hebt gevonden wordt deze door professionals gelegd. De vloeren worden vooraf ingemeten waardoor u nooit meer betaald dan wordt afgenomen. Een ander groot voordeel van PVC vloeren is dat ze over de vloerverwarming gelegd kunnen worden. Niet alleen heeft het dan een warme uitstraling, het voelt ook daadwerkelijk behaaglijk warm aan. Wanneer u bij Van Kooten PVC vloeren eerst thuis wilt bekijken hoe het staat kunt u stalen meenemen. Is het wat u zoekt? Dan regelen ze verder alles wat nodig is zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw PVC vloeren.