Er wordt steeds vaker gekozen voor de marmerlook in huis. In de badkamer, toilet maar ook in de keuken en zelfs de woonkamer. Dat is goed te verklaren want het zorgt voor een luxe uitstraling van de ruimte. Er is geen verschil te zien tussen echt marmer en marmerlook maar je profiteert wel van een groot voordeel: de prijs. Marmerlook tegels zijn een stuk betaalbaarder en daar maken steeds meer mensen gretig gebruik van. Dat het er prachtig uitziet is duidelijk, maar het is daarnaast ook nog eens onderhoudsvrij. Waarom marmerlook tegels de trend zijn voor 2023 lees je in dit artikel.

Marmerlook zorgt voor een luxe uitstraling

Marmer wordt al heel lang in de wereld gebruikt. Het gaat heel ver terug in de tijd. Beeldhouwers in de Romeinse tijd werkten er mee om kunst te creëren. Het wordt vaak gezien als een product dat luxe uitstraalt. De structuur en de kleuren zijn het absolute hoogtepunt van het materiaal. Het kan grijs, wit, zwart, bruin en beige zijn. Tegels van marmerlook zijn daardoor altijd uniek en dat maakt het extra bijzonder. Door het polijsten van de tegels gaat het glanzen wat een extra luxueuze gevoel geeft. Marmer wordt veel gebruikt in hotels die wat luxer zijn en in grote villa’s. Toen de marmerlook tegel is ontstaan, is het tegenwoordig voor iedereen betaalbaar en kiest men er steeds vaker voor om om marmerlook te gebruiken in hun eigen woning. Zo zijn er marmerlook vloertegels en marmerlook wandtegels.

Onderhoud is vrijwel niet nodig bij de marmerlook tegel

Tegels van marmerlook zien er niet alleen schitterend uit maar bieden ook nog eens een heel groot voordeel. Onderhoud is namelijk vrijwel niet nodig. Ze zijn bestendig tegen krassen en slijten niet. Ook hebben ze geen last van water. Dat betekent dus ze langer meegaan dan de alternatieven. Het is ook mogelijk om onder de tegels vloerverwarming te plaatsen.

Zorg voor de ultieme ontspanning in de badkamer

Als je de keuze maakt om je badkamer te voorzien van marmerlook creëer je een luxe ruimte waar je helemaal tot rust kan komen. Met de luxueuze tegels lijkt het alsof je aanwezig bent in je eigen luxe spa. Marmer is goed te combineren met veel verschillende stijlen. Van een strakke stijl tot klassiek. Wanneer je echt een luxe ruimte wilt met een koninklijke uitstraling kun je kiezen voor zwarte marmerlook badkamertegels met gouden accessoires. Wil je liever meer ruimte creëren en een lichte badkamer hebben, kies dan bijvoorbeeld voor witte tegels met een vrolijke kleur voor de accessoires.

Tegels met marmerlook vind je bij Vlagsma

Wanneer je weet hoe je ruimte er uit moet te komen zien kun je op zoek gaan naar marmerlook tegels. Er zijn verschillende formaten te vinden. Hoe groter de tegels, hoe groter de ruimte oogt. Verder heb je natuurlijk de keuze uit talloze kleuren en is er ook een verschil in glans. Vlagsma heeft een uitgebreide marmerlook tegels collectie waar je uit kunt kiezen. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Bestellen kan eenvoudig online via de webwinkel.