Als je op zoek bent naar een merk dat esthetiek en plezier combineert, kijk dan niet verder dan Konges Slojd. Dit jonge Deense bedrijf heeft een universum van stijlvolle, Scandinavische ontwerpen gecreëerd die gericht zijn op eenvoud en functionaliteit, maar altijd met een vleugje eigenzinnigheid. Al hun producten zijn gemaakt van GOTS-gecertificeerd biologisch katoen, en ze besteden veel aandacht aan de kleine details in hun ontwerpen. Je kunt de liefde voor hun vak zien en voelen in elk product dat ze maken.

Konges Slojd speelgoed

Konges Slojd heeft verschillende soorten speelgoed beschikbaar voor aankoop. Ieder met een minimalistische stijl en met oog op bevordering van de motoriek. Enkele van hun meest populaire items zijn:

  • Bijtspeeltjes: Konges Slojd’s bijtspeeltjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen of zacht siliconen en zijn zacht voor baby’s tandvlees.
  • Rammelaars:  de rammelaars van Konges Slojd zijn ontworpen om de zintuigen van baby te stimuleren en zijn verkrijgbaar in verschillende leuke, kleurrijke ontwerpen, in veel zachte pastel kleuren. 
  • knuffeldoekjes, knuffels en poppen: Konges Slojd heeft een breed assortiment van verschillende soorten zacht speelgoed, waaronder knuffels en poppen! Elk exemplaar is ontworpen met de grootste zorg en aandacht voor detail.

Konges Slojd hydrofiele doeken

Hydrofiele doeken zijn doeken die  zijn gemaakt om water te absorberen en worden vaak gebruikt in babyverzorging. De hydrofiele doekjes van Konges Slojd zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en zijn zacht voor de babyhuid. Ze zijn ook machinewasbaar en kunnen meerdere keren worden hergebruikt. Je kunt ze gebruiken om je kindje mee af te drogen na een bad, hem gebruiken als spuugdoek of als bescherming tegen de zon. Ze zijn er ook nog eens in verschillende leuke patronen.

Duurzaamheid van Konges Slojd

De items van Konges Slojd worden allemaal geproduceerd van duurzame materialen en ze garanderen uitstekende arbeidsomstandigheden in de fabrieken waar hun producten gemaakt worden. Dit is omdat ze mens en milieu hoog in het vaandel hebben staan. Konges Slojd is een merk waarop je kunt vertrouwen om kwalitatieve, stijlvolle producten te leveren die ook nog eens milieuvriendelijk zijn.
Dus, als je op zoek bent naar een merk dat plezier en esthetiek combineert, dan is Konges Slojd de perfecte keuze! Met hun brede scala aan producten is er zeker iets voor iedereen. En je kunt er zeker van zijn dat hun producten met liefde – en duurzame materialen – zijn gemaakt. Dus waarom zou je ze vandaag niet eens proberen? Je zult niet teleurgesteld zijn!